Duktiga plattsättare i Nacka

Du har köpt ett gammalt hus som ska renoveras både invändigt och utvändigt, och nu vill du hitta en duktig plattsättare i Nacka som kan göra gången från gatan och upp till huset snygg. Det finns oändligt många snygga plattor att välja mellan, så uppgiften är inte lätt. Du har googlat på nätet efter Uppseendeväckande plattsättare Nacka och hittat några som verkar intressanta och som tycks ha de plattor du söker. Du kontaktar dessa plattsättare i Nacka via mejl först och ber dem att skicka en offert på jobbet de ska gör. När du fått svar från de du skickade mejl till och läst igenom offerterna noga, bestämt dig för en firma som verkar seriös och har de plattor du vill ha, tar du personlig kontakt med dem.

Kontakta plattsättare i Nacka

Nu råkar det vara så att företaget ligger i närheten av där du bor, och därför bestämmer du dig för att besöka dem för att titta närmare på alla plattor de har och ställa kompletterande frågor. Du får även svara på frågor från den personal du träffar. Det är bra om du har ritningar på den gamla uppfarten och uppgifter om hur lång och bred plattsättningen ska vara. Du bestämmer också en tid när någon från företaget kan komma och kolla hur marken under plattsättningen ser ut, det är viktigt för att de som sätter plattorna ska ha rätt verktyg med sig.

Tid för plattsättning

När du och företaget kommit överens om tid för leverans av plattor och när de ska börja lägga dem, kan du förbereda lite själv genom att beställa en container där de gamla plattorna kan slängas. Du kan också börja ta bort de plattor som ligger lösa och slänga i containern, på så sätt går det fortare för den plattsättaren i Nacka som ska fixa din uppfart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *