Vad är multisport?

Multisport är en kraftigt växande, spännande och rolig tränings-, tävlingsform där man kombinerar flera olika idrottsgrenar t.ex löpning, orientering, paddling, och mountainbike ofta med inslag av ett eller flera äventyrsmoment som rep klättring, firningar, problemlösning, passering av vattendrag och mycket annat. Tävlingarna sker ofta ute i naturen eller i orörd vildmark med fantastiska vyer och miljöer men kan lika gärna gå av stapeln inne i städer och en tävling kan hålla på från ett par timmar upp till en hel vecka non stop.

Kristinehamn Multisport
Kristinehamn Multisport är en ideell idrottsförening som bildades den 2004 i Kristinehamn. Deras ambition är att sprida kunskap om vår idrott och på ett enkelt sätt låta intresserade träffas, träna, tävla och utbyta erfarenheter samtidigt som de har enormt roligt tillsammans.

De arrangerar träningar och tävlingar öppna för alla så att fler ska upptäcka hur fantastiskt roligt de har och vilken stimulerande idrott de utövar. För tillfället arrangerar de två större tävlingar per år – Vintertävlingen Christmas Trophy och Kristinehamn Adventure Race som arrangeras i augusti varje år.

För att vara med i deras förening behöver du inga som helst förkunskaper eller erfarenheter du kan vara nybörjare eller elitmotionär, ung eller pensionär, kille eller tjej och bo vart som helst i Sverige. Alla är varmt välkomna!

Träningstider i Kristinehamn 2006:
Onsdagar kl.1730 (1 – 1,5 h)
Söndagar kl.1100 (2 – 3 h)

Kontakta klubben för plats eller mer information på info@adventurerace.se

Snaptube PC gratis Snaptube For PC

  free fire download for pc