Microcement för heminredning i Stockholm

Microcement har blivit väldigt populärt för att skapa coola heminredningar i Stockholm. Microcement är som namnet antyder cement men kan även kallas för microbetong. Cementet tillsätts med vatten och färgpigment. Micro står för en “liten del” av cement som går att använda till alla sorters ytor i hemmet. Microcement används oftast för golv men kan även användas på väggar, bordsskivor, badrum eller trappor. Denna appliceras helst i flera lager för att få en så hållbar yta som möjligt. Denna buzz har blivit väldigt populär i Stockholm och med Branschledande microcement stockholm kan kika på information om ämnet.

Microcement finns i olika färger i Stockholm

När du tänker på cement så skapar du nog en bild av en grå tillställning. Visst finns microcement i grå nyans men det finns flertalet andra färger att välja bland i Stockholm. Den exakta färgen på microcementen varierar beroende på tillverkare. Det finns många olika färgnyanser att välja bland. Populära färger förutom den klassiska grå är exempelvis svart, gul, blå eller röd.

Ställen i hemmet där microcement lämpar sig väl

Microcement golv – Om du skall renovera golvet i hemmet är microcement ett perfekt alternativ. Slitstyrkan är stark vilket ger golvet en längre livslängd och hållbarhet. Golvet med microcement är dessutom lätt att rengöra och därav blivit väldigt populära att lägga på köksgolv.

Microcement bordsskiva- Microcement kan lämpa sig väl om du skall göra om din bordsskiva. Det du behöver göra är att applicera microcementen på din nuvarande bordsskiva för att skapa en modern look i den råare varianten. Dessutom är det enkelt att få bort smuts, en våt trasa funkar alldeles utmärkt för det.

Microcement badrum- Du kan lägga microcement direkt på befintligt kakel eller klinkers vilket spar dig en massa tid och pengar. Sedan har du möjlighet att välja om det skall vara halksäkert eller om du vill ha en slät ytan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *