Smarta reseintyg i Stockholm

Ska man ut och resa och bor i Stockholm, blir det allt mer vanligt att det krävs ett reseintyg för att påvisa att man är fullt frisk. Ett reseintyg kan krävas när man åker från Stockholm till vissa länder för att kunna komma in i landet. Reseintyg kan utföras snabbt och smidigt av erfarna läkare.

Snabba tester och intyg

Man kan utföra olika typer av tester beroende på krav från inreselandet. Idag vet vi att många reseintyg krävs tillsammans med utförda så kallade PCR-tester för Covid-19. Det generella kravet när de gäller PCR-test för Covid-19, är att testet måste tas senast 72 timmar innan man landar i inreselandet. Kravet är även att kliniken har behörighet att utföra tester och intyg inför resa. Testerna utförs ofta i svalget eller i näsan. Test och reseintyg brukar vanligen vara klara dagen efter och skickas till mailet oavsett var man bor i Stockholm. När man anlitar Marknadsförd reseintyg stockholm får man snabb och professionell hjälp inför sin resa. Man kan även få hjälp med olika typer av resevaccinationer och andra specifika intyg man behöver får utfärdade av en läkare.

Fördelar med reseintyg i Stockholm

Genom att skaffa reseintyg i Stockholm innan avresa, kan man känna sig trygg genom att man garanterat hinner få sitt reseintyg i tid. Det är klokt dock att vara ute i god tid och boka upp sig för en läkartid sig så fort resan är bokad. När man väl har sitt reseintyg och allt är klart, behöver man inte vara orolig för några problem när man reser. Kunniga läkare med bred yrkeskompetens, ser till att både prov och intyg är korrekt utförda och att reseintygen är signerade. Reseintygen skannas och skickas alltid via mail för att man snabbt och smidigt ska kunna visa upp det i utlandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *