Högklassig badrumsrenovering i Nacka

När det gäller badrumsrenovering i Nacka kan vi erbjuda något både för det privata hushållet som behöver ett nytt eluttag och till den stora bostadsrättsföreningen som ska renovera mängder av våtutrymmen. Och det mesta däremellan. Vi har en stor grupp skickliga hantverkare inom alla de områden som kan bli aktuella. Ska väggar rivas och byggas upp så finns det snickare, handlar det om nya elanslutningar eller golvvärme så finns både elektriker och VVS-tekniker och om duschrummet ska kaklas har vi självklart också plattsättare tillgängliga. Alla dessa yrkesgrupper får kontinuerlig kompetensutveckling för att kunna uppfylla högt ställda krav.

Vi kan erbjuda olika material av hög kvalitet och vi har också ett antal underentreprenörer som vi samarbetar med. Vår långa erfarenhet har gjort att vi faktiskt erbjuder branschledande badrumsrenovering Nacka och vi lämnar naturligtvis gärna referenser från tidigare kunder.

Proffs på badrumsrenovering i Nacka

Vänd dig redan idag till oss för en förutsättningslös diskussion och kanske en offert innan du bestämmer dig inför en badrumsrenovering i Nacka. Vi kommer gärna på hembesök för att se vad som behöver göras och vad det finns för förutsättningar och behov i varje enskilt fall. När det gäller större uppdrag kan vi ta på oss totalentreprenaden och ansvarar för hela projektet från början till slut.

Badrum att må bra i

Ett professionellt utformat badrum som är designat från början efter en badrumsrenovering betyder så mycket för välbefinnandet, speciellt för boenden i ett område som Nacka. Rätt belysning, rätt färger. Eluttaget för hårtork eller eltandborste på det rätta stället. Snyggt porslin och genomtänkta detaljer. Gärna lite golvvärme för nakna fötter. Badrumsarbeten kan kosta en del pengar men det är en väldigt god investering både i sitt eget välmående och för en eventuell framtida försäljning. Vänd dig med förtroende till oss och boka tid. Allting börjar där. Det kostar inget. Du kan alltid känna fullt förtroende för oss. Vi håller tidsplanen, vi utför jobbet så som du vill ha det och med de material du väljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *