Städfirma Uppsala

Städfirma Uppsala städar garage

I Uppsala så finns det en Städfirma som genom åren har undvikit att arbeta i de mest konkurrensutsatta branscherna som till exempel kontorsstädning. Det de istället har valt att göra har varit att enskilt arbeta med att städa garage åt företagskunder och bostadsrättsföreningar. Saken är den att dessa garage både har rätt storlek på yta och ordervärde men även rätt antal tillfällen per vecka som det behöver städas i och med att nya bilar kör in nytt smuts varje minut. De flesta av dessa garage brukar även ägas av samma företag vilket gör att man som städfirma kan få tillgång till flertalet av dessa garage om man gör ett bra jobb i ett utav dem.

Tufft för Städfirma i Uppsala

Om du driver en Städfirma eller städföretag Uppsala så veta du att det finns en otroligt tuff konkurrens i branschen. Det blir extra tydligt när man som företagsägare i städbranschen börjar söka sig till att arbeta mot företagskunder och bostadsrättsföreningar.  Då multipliceras helt plötsligt alla annonseringskostnader samt även alla konkurrenter som är ute efter exakt samma typ av jobb s om du. Kraven blir samtidigt mycket tuffare och det ställs lite mer specifika krav på miljö och kvalité. Speciellt när man pratar om vilka produkter som din städfirma använder sig av. Det finns ingen chans för dig att kunna göra ett namn för dig i branschen om det är sp att du använder dig av de städmedel som innehåller giftiga ämnen.

Vad kostar deras offerter?

Företagen som arbetar inom städbranschen har så pass tuffa marginaler att vartenda arbete som de kan få in är värt sin vikt i guld. Det är av den anledningen som varenda Städfirma alltid erbjuder en kostnadsfri offert på. Sina hembesök. De är väven väldigt anpassningsbara med tider för städning och för hembesök, så att ni som kund alltid kan luta er tillbaka och koppla av medan städningen pågår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *