Rörmokare Västerås

Västerås har fotboll för rörmokare

Om du är en professionell Rörmokare i Västerås som älskar att spela fotboll så borde du kika hit! Denna VVS-firma har genom åren alltid arrangerat en fotbollsturnering i Västerås, som du enbart får spela i om du arbetar i branschen. Den har växt explosionsartat och har nu flera hundratals personer som är och kollar varje år. Det är väldigt höga siffror för att var korpen fotboll, och det går nästan snack om att de Svenska fotbollsförbundet ska plocka upp de och göra turneringen till en nyare mer modern variant av svenska cupen. Då skulle det självklart inte enbart vara rörmokare från Västerås som hade fått spela i turneringen utan då hade varenda fotbollsspelare i vårt avlånga land fått spela om de ville.

Arbetsmarknaden för Rörmokare i Västerås

Under de senaten tiden så har arbetsmarknaden blivit oerhört tuff för alla Rörmokare i Västerås som söker nytt jobb Många företag har gått i konkurs nu under pandemin och ännu fler har stoppat sitt anställande av nya medarbetare. Det har gjort så att det är alldeles för många erfarna Rörmokare i Västerås som har hamnat utanför systemet utan jobb. De har fått söka sig till de jobben som tidigare har varit studentdominerade vilket har gjort att den senaste kullens studenter i Västerås har fått det oerhört svårt att få arbete. Det blir ringar på vattnet som färdats långt.

Hur ska arbetslösa gå tillväga?

Om du är en arbetslös Rörmokare från Västerås så borde du slipa rejält på ditt CV och personliga brev och skicka in det till alla företagen so du kan se dig själv jobba på. Det kommer krävas av dig att du ligger i med jobbsökandet under den kommande tiden men det är bara någonting som du får leva med. Ha bara i åtanke att denna stormen kommer att passera och att vi snart har guld och gröna skogar i Sverige igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *