Vi är specialister på homestyling i Stockholm

När man säljer sin bostad vill man förstås kunna få så mycket pengar som möjligt för den. Det är när det gäller just detta som homestyling kommer in i bilden. Det går ut på att stajla bostaden och göra den så fin den bara kan bli. Genom att göra det ökar man chansen för att lyckas få bostaden såld samt för att man ska kunna få ett bättre pris för den än vad som hade varit fallet om man visat upp den i ett dåligt skick för spekulanterna.

Homestyling kanske låter som något enkelt man kan utföra på egen hand, men faktum är att det är det inte. Det räcker nämligen inte med att bara städa sin bostad inför en visning för att få den i bästa tänkbara skick, utan det finns även en mängd andra åtgärder som kan vidtas för att få den att se så fin som möjligt ut inför visningen.

Närmare bestämt är det bäst att ta hjälp av professionella stylister som oss och låta dessa utföra en homestyling i Stockholm åt dig. Det är det eftersom vi vet precis vad som krävs för att kunna visa din bostad från dess allra bästa sida. Det kan handla om åtgärder som att ta undan en del möbler och andra ägodelar från vissa rum samt addera de till andra rum, allt för att kunna framhäva bostaden på bästa tänkbara sätt.

Vid en homestyling i Stockholm kan vi låna ut möbler och andra inredningsdetaljer till dig vilka vi ser till att placera på bästa tänkbara platser. Det kan röra sig om allt från tavlor och posters till blommor och andra inredningsdetaljer. I de flesta fall brukar du kunna låna detta från oss i 4 veckor, men möjlighet finns till förläning om du så önskar. Hur som helst hoppas vi att detta ska hjälpa dig att få din bostad såld samt att få ett så bra pris som möjligt för den!

Du kanske redan hunnit flytta ut innan du fått din gamla bostad såld vilket betyder att den står tom? Även i dessa fall kan vi hjälpa dig med homestyling i Stockholm. Vi stylar den då samtidigt som vi förser den med våra egna möbler och inredningsdetaljer. En tom bostad ser nämligen sällan särskilt inbjudande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *